Μπόγρης: «Οι περσινοί κουβάλησαν τον Παναθηναϊκό – Κάηκε ο Παπαπέτρου, θα κοπεί χρόνος από Γκραντ!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο και έκανε τη δική του εκτίμηση για τους χρόνους στο πράσινο ρόστερ.

Μπόγρης: «Οι περσινοί κουβάλησαν τον Παναθηναϊκό - Κάηκε ο Παπαπέτρου, θα κοπεί χρόνος από Γκραντ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το Άλμπα-Παναθηναϊκός: «Τον Παναθηναϊκό τον κουβάλησαν οι περσινοί. Ο Σλούκας έχει μάθει τους συμπαίκτες του καλύτερα και βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό.

Ο Μπράουν έδειξε κάποια δείγματα και για το δημιουργικό και για το εκτελεστικό κομμάτι. Ο Λεσόρ το συνέχισε από κει που το είχε αφήσει, ήμουν χαρούμενος για τον Γιούρτσεβεν.

Ο Λεσόρ με τον Γιούρτσεβεν θα είναι στο 27′-13′, ο Παπαπέτρου κάηκε. Όλο αυτό έχει γίνει όμως, με τον Όσμαν. Ο Ναν ήταν πάλι καλός, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παίξει 32′. Με το σκορ να έχει φύγει στους 10 πόντους. Ήταν ανούσιο παιχνίδι. Δεν υπήρχε αντίδραση από την αντίπαλη ομάδα.

Θέλω να δω πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο ροτέισον. Θεωρώ ότι ο Χουάντσο φέτος θα είναι καλύτερος. Το Χουάντσο-Μήτογλου είναι τέλειο δίδυμο. Δεν θεωρώ ότι ο Λεσόρ είναι καλός στην ομαδική άμυνα, να μαρκάρει στο 4.

Ο Γκριγκόνις τα κέρδισε τα 17′. Σε βάθος χρόνου θα μειωθούν τα λεπτά, όταν βρει ρυθμό ο Οσμάν. Θα κοπεί χρόνος από τον Γκραντ. Σλούκας-Ναν 50′, Μπράουν – Γκραντ 20′-10′.»

Για την κόντρα Μπαρτζώκα-Σάρας: «Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Δεν χαϊδεύουμε πουθενά αυτιά. Δεν είναι κολλητός μου ο Σάρας, παλιά πηγαίναμε στη Βίσση.»

Για την Ντενίζ Ακσόι: «Με αυτήν θα παρουσίαζα το Παύλος Γιαννακόπουλος;»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version