Μπόγρης: «Μου είπαν να παρουσιάσω το Παύλος Γιαννακόπουλος στο Καλλιμάρμαρο!» (vid)
Ο Γιώργος Μπόγρης έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Ευρωλίγκα για να παρουσιάσει το τουρνουά του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Μου χτύπησε το τηλέφωνό μου και είδα ένα ισπανικό νούμερο. Απαντάω και λέω, hola, que tal?
Μου λένε Georgios, κτλπ, είμαστε από την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να παρουσιάσεις το Παύλος Γιαννακόπουλος στο Καλλιμάρμαρο.
Λέω εγώ, ”εεε, τι;”. Μου λένε, δεν σε αγαπάνε; Έχεις πάρει τίτλους με την ομάδα! Θα είναι πολύ ωραία! Λέω, sorry, υπάρχει αγάπη από όσους έχουν το μυαλό τους στο κεφάλι, απλά θα έχει 40.000 κόσμο και το μυαλό στο κεφάλι θα το έχουν 3.000-4.000.
Θα κάνω πρόβα και δεν θα είναι καλό. Μετά πήγα στον Ολυμπιακό… Θα υπάρχει μια σχέση αγάπης και μίσους, αυτά κάθονται δίπλα-δίπλα.
Για να μην εκτεθείτε και εσείς, πάρτε ένα τηλέφωνο, εγώ θέλω να το κάνω. Μου λένε θα πάρουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν με πήραν πίσω ποτέ.»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»