Αποκάλυψη για Οσμάν: Τόσο καιρό θα χρειαστεί για να... «ανέβει»!

Το Τριφύλλι επικράτησε με 77-87 της Άλμπα μέσα στην Uber Arena του Βερολίνου, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην φετινή Ευρωλίγκα.

Αποκάλυψη για Οσμάν: Τόσο καιρό θα χρειαστεί για να... «ανέβει»!

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Σερέλης, προχώρησε σε αποκάλυψη όσον αφορά τον Τσεντί Οσμάν τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνο για να φτιάξει το σώμα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο assistant coach του Παναθηναϊκού:

«Χρειάζεται να φτιάξει το σώμα του. Θα πάρει περίπου έναν μήνα για να είναι στη φυσική κατάσταση που χρειάζεται. Έβγαλε καλές άμυνες, έβγαλε fast-break επιθέσεις, έβαλε σουτ. Με τον καιρό θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Από τη δική του πλευρά ο διεθνής Τούρκος φόργουορντ -εν απουσία και του Ιωάννη Παπαπέτρου- έμεινε στο παρκέ για 14’39”, προσφέροντας επίσης 5 πόντους (1/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ στην εκτός έδρας επικράτηση των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr