Αποκαλυπτικός ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για Ευρωλίγκα, στόχους, Covid-19 και... Παύλο! (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για τη σχέση του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα αλλά και για τον γιο του, Παύλο στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης.

Αποκαλυπτικός ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για Ευρωλίγκα, στόχους, Covid-19 και... Παύλο! (vid)

Αναλυτικά:

Για το αν έχει κερδίσει τον σεβασμό της Euroleague μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Ο σεβασμός δεν έρχεται με τους τίτλους. Ο σεβασμός έρχεται με την ανταλλαγή απόψεων και το πώς συμπεριφέρεσαι σε κάποιον. Από την στιγμή που έφυγε η προηγούμενη διοίκηση, υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός και από τις δύο πλευρές με τη νέα διοίκηση. Είναι αμφίδρομο».

Για το αν θέλει να πετύχει κάτι ακόμα: «Όταν βάζω κάτι στόχο, δεν μου αρέσει να σταματάω, μου αρέσει να πηγαίνω μέχρι τέλους. Αυτός είναι ο λόγος που έχω σημειώσει κάποιες επιτυχίες. Κάθε μέρα που ξυπνάς θέτεις νέους στόχους. Θα υπάρξουν τέτοιοι, που θα έρθουν ακόμα και θα τους κυνηγήσω».

Για το αν ξέρει που είναι η γραμμή του τέλους, καθώς θέλει να πηγαίνει μέχρι εκεί: «Όταν θέτεις έναν στόχο, υπάρχει ένα τέλος και νιώθεις πως έφτασες εκεί».

Για το κίνητρο στη ζωή: «Ο καθρέφτης σου λέει κάθε μέρα πως πρέπει να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Υπάρχουν επιλογές στη ζωή. Είναι τι θέλεις, τι πιστεύεις. Άλλοι προτιμούν να κάθονται, άλλοι να δουλεύουν πάρα πολύ. Είμαστε διαφορετικοί, με διαφορετικές ιδέες. Είναι χαζό να κριτικάρεις κάποιον χωρίς να ξέρεις καθόλου την ιστορία του».

Για το γιο του και αν θα τον βλέπει εκείνος, όπως ο ίδιος βλέπει τον πατέρα του: «Ελπίζω να με βλέπει έτσι. Αλλά αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο μετά από πολλά χρόνια. Η ζωή είναι πολύ διαφορετική τώρα με τότε. Είναι 40 χρόνια διαφοράς, η ζωή έχει αλλάξει».

Για την αντίθεσή του με τα εμβόλια του κορωνοϊό και πιθανά προβλήματα με την εταιρεία του: «Είχα κάποια θέματα στην εταιρία σχετικά με τις δηλώσεις μου. Η ζωή όμως είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά και επειδή εκφράζω πάντα δυνατά την άποψή μου. Δε θα κοιτάξω πίσω και θα πω κάτι άλλο. Η ιστορία θα δείξει και πάντα θα λέω την γνώμη μου».

Για το ποια είναι η αποστολή του στη ζωή: «Το να αφήσω κάτι καλό πίσω μου θα ακουγόταν κάπως περίεργο. Τουλάχιστον θα ήθελα να κάνω κάτι για αυτούς που αγαπάω και εκτιμάω, να πουν πως έκανα ότι μπορούσα για να τους έχω χαρούμενους. Αυτό θα ήταν το καλύτερο συναίσθημα που θα μπορούσε να έχει κανείς».

Για το μότο του: «Πάντα να προσπαθείς να είσαι καλός, να παλεύεις να είσαι καλός. Αλλά όταν δεν βρίσκεις ανταπόδοση, τότε να γίνεσαι ο πιο σκληρός καρ%^#$».»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr