Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Για αυτό δημιουργούν εντάσεις»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο SWEEK.

«Τάπωσε» τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός: Νέο γλέντι με... αποδείξεις! (pics)

Για τη σχέση του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «H σχέση μου με τους αδερφούς Αγγελόπουλους… Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά και το σέβομαι αυτό. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να αποκτήσω κάποια υγιή σχέση μαζί τους, γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ μας υφίσταται εντός των τεσσάρων λεπτών για 40 λεπτά. Είμαι στον επιχειρηματικό κόσμο των σπορ μαζί. Δυστυχώς δεν έχουν την ίδια άποψη μ’ εμένα. Αν με ρωτάτε, το ότι τους έχουμε κερδίσει τόσες φορές τους κάνει να δημιουργούν αυτή την ένταση για να είναι χαρούμενοι οι φαν τους. Είναι δύο άνθρωποι με μεγάλο σεβασμό, έχουν μεγάλες εταιρείες με πολλούς ανθρώπους πίσω τους. Ο ανταγωνισμός πάντα σε κάνει καλύτερο».

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε “Δημήτρη όταν είσαι στην κορυφή”, πιο πολύ μιλούσε για τη φαρμακευτική, αλλά αυτό ταιριάζει και στον αθλητισμό, “είναι δύσκολο να έχεις ανταγωνισμό, ο μόνος ανταγωνισμός είναι ο καθρέφτης. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάξεις καλύτερα τον καθρέφτη μεταφορικά”. Οπότε πάντα ο εαυτός μας είναι ο ανταγωνισμός, το να προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι».

«Θα ήταν χαζό να λέμε ότι δεν κάνουμε λάθη. Υπάρχουν κι αποτυχίες κι αυτές είναι που σε διαμορφώνουν και σε προετοιμάζουν για την επιτυχία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πάντως κάθε χρόνο είμαστε και καλύτεροι», κατέληξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για τα θέλω του Εργκίν Αταμάν όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ κακή θέση όταν ήρθε στην ομάδα ο Εργκίν Αταμάν. Το μπάτζετ ήταν πολύ χαμηλότερο και συνήθως τα συμβόλαια των παικτών αντικατοπτρίζουν και την ικανότητα της ομάδας. Αφού λοιπόν άλλαξαν τα νούμερα τόσο πολύ, ήταν απόλυτα λογικό να αλλάξει και το ρόστερ. Ήταν απόλυτα λογικό όταν μου είπε πως πρέπει να αλλάξει όλη η ομάδα. Δεν ξέρω μπάσκετ μόνος μου, μπορώ να παίξω, όχι καλά, αλλά λιγότερο το καταλαβαίνω, οπότε πρέπει να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Εμπιστεύτηκα τον προπονητή κι εκείνος τους παίκτες».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Skweek»:

Dimitris Giannakopoulos : Exclusive First Podcast Best in Class presented by Turkish Airlines - EP 1

Exit mobile version