Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες του μεγάλου τελικού

Δείτε τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, στον τελικό του Super Cup.

Αυτόματο προσχέδιο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν και θέλοντας να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους!

Στη δεύτερη και τελευταία μέρα του Stoiximan Super Cup, «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι όντας αμφότεροι ανέτοιμοι και πιθανότατα πολύ διαφορετικοί σε σύγκριση με το πώς θα παρουσιαστούν στην πορεία της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός, ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Άρη στα χθεσινά ημιτελικά, αφού δυσκολεύτηκε ουσιαστικά μόνο στην πρώτη περίοδο, επικρατώντας τελικά με 81-68, έχοντας για κορυφαίους τους Γιουρτσεβέν (8π, 11 ριμπ), Ναν (16π, 3 ριμπ, 2 ας) και διψήφιο τον Καλαϊτζάκη (11π).

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει γνωστό πως ο Τσεντί Οσμάν τέθηκε εκτός επτάδας ξένων για το τουρνουά και δεν θα είναι διαθέσιμος.

Οι 12άδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Ράιτ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Φουρνιέ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης.

Exit mobile version