Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι... βεντάλιες να κάνουν κριτική οργάνωσης event!

Στον Ολυμπιακό τα έχουν στην κυριολεξία… χαμένα, επειδή ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρης της Ευρώπης και έχει μια λάμψη που δεν θα γνωρίσουν ποτέ στο λιμάνι.

Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι... βεντάλιες να κάνουν κριτική οργάνωσης event!

Μετά το event για τον Γιώργο Πρίντεζη (σεβασμός σε έναν σπουδαίο αντίπαλο), οι Πειραιώτες βγήκαν να κάνουν κριτική για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Το μόνο που ενδιέφερε τις τελευταίες μέρες ακόμα και τον επίσημο Ολυμπιακό, ήταν πώς θα χαλάσουν τη γιορτή των «πρασίνων».

Αυτό φάνηκε από την επιθετική ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Φέλιξ Μπίτζιο, μια ιστορία η οποία «έπιασε» και ανενημέρωτους τους ανθρώπους των… απέναντι.

Πριν από μερικές μέρες, χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν μάχη με τη ζέστη στο ΣΕΦ με τις εικόνες με τις βεντάλιες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Κι όμως, ερυθρόλευκο δημοσίευμα έσπευσε να μειώσει το event που μιλάει όλη η μπασκετική Ευρώπη (και όχι μόνο) λέγοντας πως ο φωτισμός ήταν κακός, οι θέσεις δεν ήταν συγκεκριμένες και ότι το Τριφύλλι έχασε από την Παρτιζάν (σε ανοικτό χώρο).

Όπως καταλαβαίνετε, έχει και πιο κάτω για την ομάδα του Πειραιά. Αντί να υποκλιθούν, όπως θα έπρεπε, στον «Επτάστερο», το μεγαλύτερο αθλητικό τμήμα της Ελλάδας, του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, ψάχνουν να αντεπιτεθούν με στρακαστρούκες.

Βέβαια, κανένας δεν τους λαμβάνει υπόψιν. Το «κύμα» που έχει σηκώσει το Τριφύλλι είναι τόσο γιγαντιαίο, που οι «φωνές» τους δεν ακούγονται πλέον. Δεν έχει νόημα να τονιστεί πόσοι αθλητές, παράγοντες, φίλαθλοι από όλες τις χώρες χειροκρότησαν τον Παναθηναϊκό για την πρωτοποριακή κίνησή του να οργανώσει μπασκετικό event στο Καλλιμάρμαρο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν «ζαλιστεί» από τα πεπραγμένα του Τριφυλλιού και έχει και συνέχεια. Το ΟΑΚΑ αποκτά την τελική του μορφή και σε τρεις εβδομάδες θα ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο της ομάδας. Λίγη υπομονή…

Όσο ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι «έφτιαχνε» το σπίτι του και απολάμβανε τους καρπούς της περασμένης χρονιάς (Ευρωλίγκα, Πρωτάθλημα), οι Αγγελόπουλοι παρουσίαζαν τις μεταγραφές τους με διθυράμβους (Φουρνιέ, Βεζένκοφ), συνθήματα «Μέχρι Τέλους» και… Συνεντεύξεις Τύπου. Κατάντια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr