Παναθηναϊκός-Παρτίζαν: Τι καιρό θα έχει στην Αθήνα την ώρα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (21/09, 22:00) στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός: Τοποθετήθηκε το παρκέ στο Καλλιμάρμαρο! (pics)

Ιστορικό αναμένεται να είναι το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σήμερα (21/09), καθώς αναμένεται να γίνει στο Παναθηναϊκό Σταδίο και παράλληλα θα γραφτεί ιστορία.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Δελτίο Καιρού του Meteo για σήμερα στην Αττική το Σάββατο περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ορεινά τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο μέχρι το βράδυ θα έχουν εξασθενίσει οι βροχές και στα βόρεια της Αττικής και έτσι δεν τίθεται θέμα βροχόπτωσης την ώρα του αγώνα του τριφυλλιού.

Τέλος, νωρίτερα στις 19:00 μονομαχούν οι Εφές και Μακάμπι και έχει επικρατήσει μικρή ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες μιας και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ανοικτό χώρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr