Βεζένκοφ: «Φίλοι του Παναθηναϊκού με σταματούν, μου λένε τι παιδί είσαι» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη Media Day ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βεζένκοφ: «Φίλοι του Παναθηναϊκού με σταματούν, μου λένε τι παιδί είσαι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

«Ξέρουμε πώς ήταν πριν δυο χρόνια ο Παναθηναϊκός και πού είναι τώρα, μαγκιά του που το κατάφερε. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, θέλουμε το τρόπαιο και θα πολεμήσουμε γι’ αυτό. Και ο Παναθηναϊκός έχει φανταστικό ρόστερ. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά.»

Για την αντιπαλότητα των αιωνίων:

«Το είδα και πέρυσι, να μιλήσουμε για τοξικότητα; Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, φίλοι είμαστε. Να σας πω προσωπικά μου με παίκτες του Παναθηναϊκού; Για ποιο λόγο; Ξέρω εγώ και το κρατάω για τον εαυτό μου. Έξω από το γήπεδο να χωρίσουμε τι; Με ποιον; Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Παίκτες, παράγοντες, φίλαθλοι ξεφεύγουμε, αλλά έχουμε δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να πω ότι είναι οι δυο καλύτερες; Ίσως είναι λίγο βαρύ. Οι άλλοι πρέπει να μας ζηλεύουν και να λένε για το προϊόν που έχουμε μέσα και έξω από το γήπεδο.

Φίλοι του Παναθηναϊκού με σταματάνε και μου λένε ‘μπράβο, τι παιδί είσαι εσύ’. Πριν μια εβδομάδα με σταματούσες για φωτογραφία και τώρα με βρίζεις; Για ποιο λόγο; Αυτό ισχύει και για τους φίλους του Ολυμπιακού αντίστοιχα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr