«Παναγία μου, η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»: Ισπανοί φίλαθλοι αποθεώνουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός με ανάρτησή του έκανε γνωστό το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με τους Ισπανούς φιλάθλους ν’ αντιδρούν με τρομερό τρόπο.

Παναθηναϊκός: Τα δύο «μπαμ» πίσω από τις δηλώσεις Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση της Euroleague την περασμένη σεζόν έδειξε με τις κινήσεις του πως θέλει να επαναλάβει το ίδιο ακριβώς κατόρθωμα και μάλιστα να κατακτήσει και τα υπόλοιπα τρόπαια που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα ο «Επτάστερος» χθες παρουσίασε το ρόστερ του για τη σεζόν 2024-25 κι ορισμένοι Ισπανοί φίλαθλοι στο twitter, σημερινό «X», αντέδρασαν με επικά σχόλια, καθώς το χαρακτήρισαν ως το «κορυφαίο ρόστερ της Ευρώπης».

«Στα χαρτιά είναι το φαβορί. Τι ομάδα», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης, ενώ δεν έλειψαν δημοσιεύσεις όπως: «Φεστιβάλ. Ο Αταμάν σκέφτεται ποιον να βγάλει και ποιον να βάλει». «Τι τρελό πράγμα να κάνεις».

«Στρατιώτες», έγραψε ένας ακόμα σ’ ένα σχόλιο για τους παίκτες της ομάδας, ενώ ένας Ισπανός τοποθετήθηκε, γράφοτνας: «Για τα γούστα μου, η ομάδα είναι πολύ μεγάλη και με σπουδαίους παίκτες. Θα μπορούσε να γίνει περίπλοκο για τον Αταμάν. Πάρα πολλοί καλοί παίκτες που θέλουν να παίζουν συνέχεια. Δεν είναι εύκολο. Αλλά όσον αφορά τα ονόματα, είναι μια μεγάλη ομάδα».

Δείτε μερικά σχόλια:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr