Ανατροπή με Γκαρούμπα: «Προλαβαίνει την αρχή της σεζόν»

Ανατροπή δεδομένων έχουμε με τον Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην αρχή της σεζόν.

Ανατροπή με Γκαρούμπα: «Προλαβαίνει την αρχή της σεζόν»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουσμάν Γκαρούμπα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό με τις αρχικές προβλέψεις να έκαναν λόγο για απουσία από την αρχή της σεζόν στην Euroleague.

Ωστόσο οι νέες εκτιμήσεις είναι διαφορετικές και κάνουν λόγο για αγώνα δρόμου του Ισπανού ψηλού, ώστε να προλάβει να είναι σε καλή κατάσταση από την έναρξη των υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα το πλάνο του ίδιου και της ομάδας είναι να βρίσκεται στις επιλογές του Τσους Ματέο στο επερχόμενο Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Αν τα πράγματα κυλήσουν βάσει του νέου σχεδιαγράμματος, τότε ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα από το Super Cup.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr