Ρεκόρ στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Γιαννακόπουλος «έριξε» 50 εκατ. ευρώ σε ΟΑΚΑ και ομάδα!

Νέα… ύψη «έπιασε» ο Παναθηναϊκός AKTOR εντός και εκτός παρκέ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει all in σε μια επένδυση ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ και τη φετινή ομάδα του Τριφυλλιού.

Ρεκόρ στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Γιαννακόπουλος «έριξε» 50 εκατ. ευρώ σε ΟΑΚΑ και ομάδα!

Μετά την κατάκτηση της Euroleague ο «DPG» ζεστάθηκε για τα καλά.

Η φετινή του επένδυση σε ΟΑΚΑ και ομάδα ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ και το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ για ελληνική ομάδα μπάσκετ, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague.

Το συνολικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού που αφορά το ρόστερ, τους προπονητές, το staff και όλα τα λειτουργικά έξοδα (ταξίδια, σπίτια, προσωπικό, ΚΑΕ κλπ) ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια ενώ άλλα 15 εκατομμύρια θα κοστίσει μόνο η πρώτη, μεγάλη, φάση των έργων στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 14.700.000 ευρώ που με τα απρόβλεπτα θα φτάσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr