Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός κι άλλες δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την Ευρωλίγκα»

Τρεις ομάδες ξεχωρίζει από τη φετινή Ευρωλίγκα ο Ετόρε Μεσίνα και μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός κι άλλες δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την Ευρωλίγκα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα φαβορί της Euroleague είπε: «Υπάρχουν τρεις ομάδες, οι οποίες για διάφορους λόγους, θεωρούνται φαβορί. Μιλάω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Παναθηναϊκό και τον Oλυμπιακό. Αυτές είναι οι ομάδες που όλοι βλέπουν στο Final Four.

Μετά από αυτές, υπάρχουν 15 ακριβές και ανταγωνιστικές ομάδες, με μεγάλα ρόστερ, που έχουν τον ίδιο στόχο: να προκριθούν στα playoffs ή στο Play-In».

Για την απόσυρση του Κάιλ Χάινς: «Ο Κάιλ αφήνει ένα μεγάλο κενό. Είναι παίκτης με μεγάλο κύρος, τρομερό χαρακτήρα, ένα παράδειγμα. Ήταν ο δικός μας Τιμ Ντάνκαν όλα αυτά τα χρόνια, όχι πολλά λόγια, αρκετά απαιτητικός από τον εαυτό του και όλους τους άλλους στον σύλλογο».

Για τον Νικολό Μέλι: «Ο Νικολό είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος μας έδωσε πολλά όσο ήταν εδώ. Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς.

Κάποιες φορές δεν ταιριάζουν οι φιλοδοξίες, και έτσι αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω πως θα είναι η τελευταία».

Για τον Ντέβον Χολ: «Θα θέλαμε να είχαμε κρατήσει τον Ντέβον μαζί μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr