Παναθηναϊκός: Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια ο Γιουρτσεβέν…

O Oμέρ Γιουρτσεβέν προσφέρει άλλο ένα μεγάλο κορμί στον Εργκίν Αταμάν για τις μάχες της φετινής περιόδου στο κυνήγι του 8ου και του 42ου.

Οι απολαβές του Γιουρτσεβέν στον Παναθηναϊκό!

Ο ψηλός θα βρει στην Αθήνα προπονητή που μιλά την ίδια γλώσσα με εκείνον, θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του.

Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα μάθει τα κόλπα στην Ευρωλίγκα την οποία θα θυμηθεί και πάλι φέτος, έχοντας απειροελάχιστη εμπειρία σε αυτή. Ο πρωταθλητής ήθελε έναν καλό ριμπάουντερ που θα βοηθά όσο ο Ματίας Λεσόρ θα κάθεται στον πάγκο.

Ο Τούρκος προσόντα διαθέτει, μα δεν έχει δοκιμαστεί στο ανώτερο επίπεδο, εκτός από λίγα λεπτά που έχει παίξει στη διοργάνωση με την Φενέρ το 2015.

Παιδί που αγωνίζεται καλά γύρω από το ποστ επιθετικά, δεν έχει πρόβλημα να τελειώσει με το αριστερό ή με το δεξί χέρι φάσεις, θυμίζοντας Μαυροκεφαλίδη, Βουγιούκα, αθλητές που είχαν ευρεία γκάμα κινήσεων και πολύ μπάσκετ στο μυαλό τους, άσχετα που δεν έτρεχαν καλά το γήπεδο.

Ο Γιουρτσεβέν μπορεί να θεωρεί εαυτό τυχερό μιας και θα παίζει με γκαρντ που ξέρουν να τροφοδοτούν τον ψηλό στα καλά του σημεία.

Στο ΝΒΑ το 68% των σουτ του ήταν assisted κάτι που σημαίνει ότι περιμένει από τους κοντούς να τον ταϊσουν, δεν είναι ετερόφωτος, δεν φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του.

Μικρό το κακό αυτό για το τριφύλλι που έχει εξαιρετικούς πασέρ στη σύνθεσή του για να τον βοηθήσουν.

Exit mobile version