Με εντολή Γιαννακόπουλου ανακοινώνεται ο Γιουρτσεβέν - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπλήρωσε την επιθυμία του Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον Ομέρ Γιουρτσεβέν για την έναρξη και της προετοιμασίας του στο Τριφύλλι.

Με εντολή Γιαννακόπουλου ανακοινώνεται ο Γιουρτσεβέν - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Αταμάν επέλεξε Γιούρτσεβεν κι ο Παναθηναϊκός τον κάνει δικό του!

Οι δυο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA προχωράνε για υπογραφές διετούς συμβολαίου, ανεξάρτητα μάλιστα από την υπόθεση Μπαλτσερόφσκι.

Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Παναθηναϊκός με εντολή Γιαννακόπουλου προχωρά στην απόκτησή του, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την θέση «5» με έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μέγεθος.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στους όρους που περιλαμβάνει αμοιβή ύψους κοντά στο 1 εκατ ευρώ για τον Γιούρτσεβεν. Το συμβόλαιο θα είναι διετές με τους πράσινους να έχουν δυνατότητα opt out το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόκτησή του δεν έχει να κάνει με την υπόθεση Μπαλτσερόφσκι καθώς μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ήθελε η ομάδα να ρισκάρει στη θέση 5 κι εφόσον ο Γιούρτσεβεν είναι η πρώτη επιλογή, δόθηκε η εντολή να προχωρήσουν σε υπογραφές, χωρίς να περιμένουν τι θα συμβεί με τον Πολωνό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr