Τσιλιγκίρη: «Δέχτηκα σεξιστικές επιθέσεις από τον Παππά, ο Κασσελάκης παραμένει σιωπηλός» (pic)

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη επανεμφανίστηκε στην επικαιρότητα ως… θύμα του Παππά και συνεχίζει να κάνει αναφορές προς τον πρώην καλαθοσφαιριστή και εκκλήσεις προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Τσιλιγκίρη: «Δέχτηκα σεξιστικές επιθέσεις από τον Παππά, ο Κασσελάκης παραμένει σιωπηλός» (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε στο «Χ»:

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς εδώ και μέρες, ενώ έχω δεχτεί σεξιστικές και προσωπικές επιθέσεις από τον ευρωβουλευτή του @syriza_gr, κ. Παππά, ο πρόεδρος του κόμματος, κ. @skasselakis, παραμένει σιωπηλός.

Σήμερα, όμως, επέλεξε να τοποθετηθεί για επιθέσεις, στηρίζοντας τον Σωκράτη Φάμελλο και τη @doratsampazi, ενώ παρέλειψε την @E_Achtsioglou, η οποία δέχτηκε και η ίδια επίθεση.

Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ στη μία περίπτωση ο επιτιθέμενος είναι ένας εκλεγμένος ευρωβουλευτής του κόμματός του, ο κ. Παππάς, στην άλλη περίπτωση μιλάμε για ένα προφίλ στο « X ».

Φυσικά, καταδικάζουμε κάθε χυδαιότητα, αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε έναν εκλεγμένο ευρωβουλευτή που εκφράζει δημόσια τέτοιες απόψεις και σε ένα προφίλ που δεν έχει καμία δημόσια ευθύνη.

Καλώ τον κ. Κασσελάκη να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι σε όλες τις χυδαίες επιθέσεις, ανεξαρτήτως ποιος τις δέχεται ή ποιος τις εκφράζει. Η συνέχιση της σιωπής του δεν θα εκληφθεί παρά μόνο ως αποδοχή και ενθάρρυνση αυτών των συμπεριφορών.

Υ.Γ.: Επισυνάπτω για τον κόσμο τις σχετικές αναρτήσεις.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr