Σπαρτιάτες: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τον Παππά και τον αφήνει να συνεχίσει το έργο του»

Ανακοίνωση κατά του Νίκου Παππά εξέδωσαν οι «Σπαρτιάτες».

Οι λίγοι που έγιναν… λιγότεροι στον Εξάστερο

Αναλυτικά:

«Η συμπεριφορά του Νίκου Παππά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για το κόμμα της Κουμουνδούρου, έχουμε δει και άλλα περιστατικά από βουλευτές ακόμη και υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στο παρελθόν, αλλά αυτό που έγινε ξεπέρασε τα όρια.

Εκλεγμένος Ευρωβουλευτής να απειλεί τους πάντες, να αποκαλεί απαξιωτικά Αστυνομικό ως «μπατσάκο», να τρομοκρατεί πολίτες ότι θα τους στείλει «πεινερλί» στο σπίτι εννοώντας μάλλον κάτι διαφορετικό από φαγητό, να παραληρεί εναντίον των γονιών του και των συγγενών.

Και όμως δεν κινήθηκε καμμία διαδικασία, ούτε από την Δικαιοσύνη ούτε και από το κόμμα του που τον καλύπτει και τον αφήνει να συνεχίζει το… έργο του.

Αν όμως ένα Βουλευτής των Σπαρτιατών είχε στείλει ένα «θυμωμένο emoticon» σε συνομιλία του στο διαδίκτυο, μπορεί και να άνοιγαν εκτάκτως τα δικαστήρια για να κινηθεί ποινική δίωξη, αλλά όταν πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά Πέμπτη.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr