Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός για «παράνομη είσοδο ατόμων στο ΟΑΚΑ»! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της πήρε θέση για όσες φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφορούν παράνομα στο διαδίκτυο και τόνισε πως επιφυλάσσεται παντός νόμιμοι δικαιώματός της αν το φαινόμενο επαναληφθεί.

Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός για «παράνομη είσοδο ατόμων στο ΟΑΚΑ»! (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου στο χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων μη δικαιούμενων εισόδου στο γήπεδο, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες που διεξάγονται και τις διοχετεύουν στο διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι τη “δίψα” των φιλάθλων μας.

Πέραν από την παράνομη, η είσοδος σε ένα εργοτάξιο είναι και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα όποιου εισέρχεται σε αυτό δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σε περίπτωση επανάληψης του συγκεκριμένου φαινομένου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr