Μαρινάκης για Παππά: «Είχαμε να ακούσουμε τόσο ακραίες φράσεις και ρητορικές...» (vid)

Θέση για το θέμα των ημερών με τον πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και νυν Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης για Παππά: «Είχαμε να ακούσουμε τόσο ακραίες φράσεις και ρητορικές...» (vid)

Ερωτηθείς για τις συνεχείς φραστικές επιθέσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «είχαμε να ακούσουμε τόσο ακραίες φράσεις και ρητορικές από την εποχή των δύσκολων χρόνων του Μνημονίου και από τις πιο ακραίες κοινοβουλευτικές ομάδες».

Ανέφερε ότι πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της χώρας, ο οποίος «όχι μόνο απειλεί, αλλά υιοθετεί φρασεολογία υπόκοσμου, με φράσεις που είναι παραπάνω από χυδαίες και καταδικαστέες, και με τον οποίο δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα ταυτίζεται».

Για το θέμα της πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, είπε ότι υπάρχει μια άδεια για σηπτική δεξαμενή από το 1978, η οποία ξαφνικά έγινε πισίνα.

«Δεν πρόκειται να βγάλω εγώ κανένα πόρισμα, ωστόσο επίκειται πολεοδομικός έλεγχος και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr