Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τις εκατέρωθεν καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των αδερφών Αγγελόπουλων.

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων

Η καταγγελία του Παναθηναϊκού είχε να κάνει με την άποψη που είχαν εκφράσει οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο».

Η καταγγελία του Ολυμπιακού είχε να κάνει σχετικά με ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

117/20-8-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

116/20-8-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr