Γκρίνια από τους οπαδούς της Μαν. Γιουνάιτεντ για την πώληση του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό (pic)

Μόνο ευχάριστα δεν ακούστηκε στα αυτιά των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η παραχώρηση του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό.

Γκρίνια από τους οπαδούς της Μαν. Γιουνάιτεντ για την πώληση του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό (pic)

Οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ύστερα από την οριστική αποχώρηση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή από το σύλλογο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε η μουρμούρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Πελίστρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τη συμπάθεια των φίλων της αγγλικής ομάδας, ορισμένοι, μάλιστα, τον θεωρούν και καλύτερο από τους υπάρχοντες ακραίους επιθετικούς.

Στις αναρτήσεις του Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους φίλους της Μάντσεστερ, οι οποίοι μάλιστα, θεωρούν και χαμηλό το ποσό συμφωνίας για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

«Θα κερδίσουμε μόλις 2 εκατ. ευρώ από τον Πελίστρι. Απόλυτα γελοίο το πώς χαραμίστηκε το ταλέντο αυτό. Έπεισε πως είναι καλύτερος από κάποιους εξτρέμ που κρατάμε στην ομάδα!», ανέφερε ο παρουσιαστής του United Stand, Μαρκ Γκόλντμπριτζ με 890 χιλ. ακόλουθους.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr