Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο στον Γιουρτσεβέν

Επταψήφιες απολαβές θα έχει ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στον Παναθηναϊκό AKTOR, εφόσον δεν βρει τις επόμενες μέρες κάποια ομάδα από το NBA.

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο στον Γιουρτσεβέν

Όπως ενημερωθήκατε, ο Τούρκος σέντερ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό AKTOR με τον ίδιο να ζητάει μια μικρή διορία μήπως προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από το NBA.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προσφέρουν στον Γιουρτσεβέν κλειστό διετές συμβόλαιο με ένα ποσό στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως που μπορεί να φθάσει και το 1,5.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μία περίπτωση απασχολούσε εδώ και καιρό το Τριφύλλι, όπως είχε αποκαλύψει ο Εργκίν Αταμάν των πρασίνων σε δηλώσεις στη χώρα του, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι επιθυμεί την επιστροφή του Γιούρτσεβεν στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια και τη θητεία του στη Φενέρ.

Την περυσινή σεζόν σημείωσε 4.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 48 αναμετρήσεις στο NBA με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ. Γενικότερα, σε τρεις σεζόν στο NBA ο Γιούρτσεβεν έχει 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά σε 113 συμμετοχές, με 24 αρχικές πεντάδες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr