Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Αταμάν για το μέλλον του!
Ο Εργκίν Αταμάν επανέλαβε ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από τον Παναθηναϊκό!
Ο Εργκίν Αταμάν που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027, συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πρωταθλητών Ευρώπης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ευρωλίγκα και Stoiximan Basket League.
Ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Ajansspor αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο αναφορικά με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του “τριφυλλιού”.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα ajansspor.com, ο Αταμάν αποκάλυψε και το όνομα που σκέφτεται να προσθέσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Εδώ και μέρες έχουμε στο νου μας τον Ομέρ Γιούρτσεβεν που έφυγε από το NBA και συζητά με ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν θα πάρουμε οποιονδήποτε παίκτη. Με ανησυχεί λίγο το γεγονός πως ίσως διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα μας. Μας προτάθηκε ο Γιούρτσεβεν. Είναι πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει πολύ. Επίσης έχουμε και τον κορυφαίο σέντερ στην Ευρώπη, τον Ματίας Λεσόρ. Αν πάρουμε και τον Φαρούκ θα έχουμε πλέον τεράστια δύναμη στα σέντερ. Το εξετάζουμε».
Παράλληλα, σχολίασε και για το μέλλον του, τονίζοντας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω όνειρο να πάω στο NBA. Αν κάποια ομάδα από τις ΗΠΑ θέλει έναν Ευρωπαίο προπονητή, τότε μπορεί να έρθει και να μιλήσουμε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θρίλερ» με την επιστροφή του Μπακασέτα - Χιονοθύελλα «παγώνει» τη Νέα Υόρκη!
- Σκληραίνει τη στάση του ο Παναθηναϊκός - Οργή και δυσαρέσκεια με τη φωτογραφία του Τετέ (pic)
- «Έξαλλοι οι γιατροί του ΥΓΕΙΑ - Σε επικοινωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!» (vid)
- Αλλαγμένος ο Ταμπόρδα, αποφασίζει ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα που τσεκάρει «πακέτο» τους Ντραγκόφσκι-Σφιντέρσκι