Σαρπ Αταμάν σε Νικς για Λεσόρ: «Βγάλτε τον σκασμό, παρακαλώ!» (pic)

Ο Σαρπ Αταμάν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση στους Νικς που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ.

Σαρπ Αταμάν σε Νικς για Λεσόρ: «Βγάλτε τον σκασμό, παρακαλώ!» (pic)

Ο γιος του Εργκίν Αταμάν έχει έρθει κοντά με τον Ματίας Λεσόρ, αμφότεροι έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή φιλική σχέση και μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, έχουν βάλει και το δικό τους στοίχημα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την Αμερική επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον των Νικς για την περίπτωση του Γάλλου σέντερ που θα αγωνιστεί στο μεγάλο τελικό των Ο.Α απέναντι στις ΗΠΑ.

Μέσα από ένα στόρι στο Instagram ο Σαρπ Αταμάν φρόντισε να βάλει «φρένο» στις ορέξεις της ομάδας από το NBA. «Βγάλτε τον σκασμό παρακαλώ!», είπε ο Αταμάν τζούνιορ προς τους Νικς κλείνοντας… το στόμα με το σχετικό emoji.

Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει θέμα Λεσόρ, διότι ο Παναθηναϊκός φρόντισε να μη μπει στη συμφωνία κάποιο NBA Out.

Δείτε παρακάτω:

Σαρπ Αταμάν σε Νικς για Λεσόρ: «Βγάλτε τον σκασμό, παρακαλώ!» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr