Σαρπ Αταμάν: «Βάλαμε στοίχημα με τον Λεσόρ για το επόμενο πρωτάθλημα» (vid)

Ο Σαρπ Αταμάν εξέφρασε τις προτιμήσεις του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στο μπάσκετ και αποκάλυψε το στοίχημα που έχει βάλει με τον Λεσόρ για την επόμενη σεζόν.

Σαρπ Αταμάν: «Βάλαμε στοίχημα με τον Λεσόρ για το επόμενο πρωτάθλημα» (vid)

Αναλυτικά:

«Οι παίκτες του rotation είναι πολύ σημαντικοί στη Σερβία εναντίον των ΗΠΑ. Ειδικά αν παίκτες όπως ο Αλέκσα Αμπράμοβιτς μπορούν να παίξουν καλά, νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια έκπληξη απόψε. Για τον Λεσόρ και τον Μίσιτς, θέλω η Γαλλία και η Σερβία να παίξουν στον τελικό.

Και συνέχισε: «Ο Λεσόρ πήγε στη συνέντευξη Τύπου του τελευταίου αγώνα του Final Four της Ευρωλίγκα με ένα ζευγάρι γυαλιά.»

Αργότερα, το κοινό μίλησε για αυτά τα γυαλιά. Στο λεωφορείο πίσω στο ξενοδοχείο, καθόμουν δίπλα στον Lessort. Είπα στον Lessort:

«Τα γυαλιά σου είναι όμορφα». Και μου είπε: «Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα σου τa δώσω.»

«Γίναμε πρωταθλητές και το ξεχάσαμε και οι δύο. Φεύγοντας μετά το τέταρτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λέσορτ φορούσε γυαλιά. Είπα στον Lessort: “Είσαι εδώ για να φέρεις τα γυαλιά μου;”.

Μου έδωσε τα γυαλιά και μου είπε: “Μπορείς να τα φορέσεις τώρα. Θα στοιχηματίσουμε σε ένα άλλο ζευγάρι γυαλιά το επόμενο έτος.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr