Η... αινιγματική ατάκα του Πετρούσεφ για το μέλλον του!

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μετά την επιτυχία της Σερβίας και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν αινιγματικός για το μέλλον του.

Παναθηναϊκός: Το «καυτό» καλοκαίρι και η υπόθεση Μιλουτίνοφ

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά με τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη βοήθησε με τον τρόπο του να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία και τη νίκη της εθνικής του ομάδα, ο ψηλός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το μέλλον του με την απάντηση που έδωσε να είναι αινιγματική και ν’ αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά.



Θυμίζουμε ότι ο Πετρούσεφ αγωνίζεται στο «4» και στο «5» που με την προσθήκη του Σάσα Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος και δεδομένα μπορεί να έχουμε αποχωρήσεις μέσα στο καλοκαίρι!

«Θα δούμε για την νέα σεζόν. Απολαμβάνω τη στιγμή και θα δούμε», ήταν η ατάκά του για το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr