Λεσόρ: Η ομάδα του ΝΒΑ και η κίνηση του Παναθηναϊκού για το συμβόλαιο

Ο κορυφαίος ψηλός στην Ευρώπη δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2025, με το Τριφύλλι να θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του και για τα επόμενα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Μπολόνια

Ο Ματίας Λεσόρ, μετά την μυθική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του και τράβηξε το ενδιαφέρον από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νιου Γιορκ Νικς, που διατηρούν και τα δικαιώματά του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μίλησαν με τους εκπροσώπους του παίκτη με την υπόθεση όμως να μην προχωρά αφού στο deal με τον Επτάστερο δεν συμπεριλαμβάνεται NBA-out.

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ, παρόλα αυτά, δεν μένουν άπραγοι αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το… κρυφό όνειρο να είναι να κάνουν τον Γάλλο τον Μάικ Μπατίστ της σύγχρονης εποχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr