Γιαννακόπουλος: Βρέθηκε ο Φρι - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστό πως βρέθηκε ο αγαπημένος του γάτος «Φρι».

Ποιος είναι ο γάτος Φρι που χάθηκε - Η σημασία για τον Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χθες το πρωί είχε ανακοινώσει στο Instagram με story του πως είχε χάσει τον αγαπημένο γάτο του, τον Φρι.

Αμέσως ο ίδιος και γενικότερα όλος ο κόσμος κινητοποιήθηκαν προκειμένου το γατάκι να βρεθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Κάτι τέτοιο έγινε λίγες ώρες μετά, καθώς όπως μας ενημέρωσε με νέο story ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Φρι είναι και πάλι πίσω στον ιδιοκτήτη του.

Από εκεί και πέρα όταν βρέθηκε ήταν αρκετά χτυπημένος και ταλαιπωρημένος, ωστόσο με τη βοήθεια των γιατρών είναι καλύτερα και αναρρώνει.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γιαννακόπουλος: Βρέθηκε ο Φρι - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr