Σοκαριστικό βίντεο με ΙΧ να χτυπάει τον Φρι - Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία δείχνει ένα ΙΧ να χτυπάει τον Φρι δίχως να σταματάει μετά.

Γιαννακόπουλος: Αινιγματική ανάρτηση με το... καλημέρα! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε τον αγαπημένο του γάτο, Φρι και πλέον έχει μπει στη διαδικασία να ψάχνει, προκειμένου να τον βρει.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του Φρι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο, όπου δείχνει ένα ΙΧ να περνάει τον δρόμο και να χτυπάει τον Φρι δίχως να σταματήσει μετά.

Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο οδηγός του ΙΧ έφυγε από το σημείο σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr