Παναθηναϊκός: Ανέτρεψε τα προγνωστικά ο Σλούκας!

Θα περνάνε τα χρόνια κι εμείς ακόμα θα αναμοχλεύουμε το πόσο ευεργετική στάθηκε για τον Παναθηναϊκό η ψυχρότητα των σχέσεων Μπαρτζώκα-Σλούκα την προηγούμενη σεζόν, γεγονός που οδήγησε στο...δώρο του αιώνα! Το πρόβλημα του Κώστα στο λιμάνι ήταν μεγάλο.

Παναθηναϊκός: Η 12αδα του Αταμάν για το Game 3 με Ολυμπιακό

Πολλές φορές σου έδινε την εντύπωση στην τελευταία του σεζόν με την κόκκινη φανέλα ότι δεν χαιρόταν όσο παλιότερα κι αυτό σχετιζόταν με δυο πράγματα: το πρώτο είχε να κάνει με την ομάδα που δεν μπορούσε να τον διευκολύνει για να κάνει ό,τι θα θελε στα λεπτά της συμμετοχής του.

Το δεύτερο είναι πιο απλό: για τον Σλούκα ήταν κομμάτι βαρύ να βλέπει πως υπήρχε στην ομάδα κάποιος πιο σημαντικός από εκείνον (Βεζένκοφ).

Αυτό ήταν ένα παράξενο βάρος, δύσκολα διαχειρίσιμο: δεν είναι εύκολο για ένα παίκτη μαθημένο σταρ να γίνει συμπληρωματικός, κάτι σαν ρολίστας και να βλέπει να παίζουν περισσότερο Κάνααν, Ουόκαπ και ΜακΚίσικ .

Για ένα πρωταγωνιστή σαν τον Κώστα η διαδικασία μιας τέτοιας μετάλλαξης ήταν σχεδόν αδύνατη.

Όταν θύμωνε τον συμπονούσαμε, στα 33 του έδειχνε ότι δεν είχε χορτάσει ακόμα το μπάσκετ: είναι σχεδόν απίστευτο αν σκεφτείς τι είχε περάσει, πόσα είχε ζήσει: όχι μόνο τίτλους, παιχνίδια, διακρίσεις, αλλά και τραυματισμούς, εγχειρήσεις και πόνους. Ευτυχώς έδειξε την κάψα του για την ηγεσία στη σωστή ομάδα.

Exit mobile version