Τόσο κοστίζει η Porsche που έκανε δώρο ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προσπάθεια να πείσει τον Κέντρικ Ναν να παραμείνει στην ομάδα του έκανε δώρο μια Porsche μεγάλης αξίας.

Πότε αποφάσισε ο Ναν για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη τις τελευταίες 15 μέρες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τα… πάντα προκειμένου να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν στην ομάδα και φέτος, καθώς ήξερε από την αρχή την ποιότητά του και το πόσο κομβικός παίκτης θα είναι για τον Παναθηναϊκό.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ χρησιμοποίησε, λοιπόν, κάθε δυνατότητα που είχε στα χέρια του με αποτέλεσμα ένα δυνατό χαρτί που έριξε στο τραπέζι να ήταν και το δώρο που του έδωσε και ήταν μια Porsche 911 GT2.



Το συγκεκριμένο εντυπωσιακό αμάξι που πλέον βρίσκεται στην κατοχή του Αμερικανού guard έχει τιμή εκκίνησης τις 285.220 ευρώ και μπορεί να φτάσει πολύ παραπάνω.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέτει κινητήρα 3.8 λίτρων bi-turbo που προέρχεται από την 911 Turbo, ενώ παράλληλα έχει αρκετές βελτιώσεις προκειμένου οι επιδόσεις του να είναι κορυφαίες.

Επιπλέον διαθέτει Weissach πακέτο που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά, ενώ το εσωτερικό του είναι ντυμένο με κόκκινο Alcantara και μαύρο δέρμα και μέρη από carbon.

Exit mobile version