Γιαννακόπουλος: Το Super Car δώρο στον Ναν που τον... κράτησε στον Παναθηναϊκό

Το Super Car δώρο του Γιαννακόπουλου στον Ναν που τον… κράτησε στον Παναθηναϊκό!

Γιαννακόπουλος: Το Super Car δώρο στον Ναν που τον... κράτησε στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε η εκπομπή Magic Euroleague LIVE:

Όταν ο Ναν πήγε face to face να συναντήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εκεί ειπώθηκαν πολλά θέματα οικογενειακά, προσωπικά, ο Γιαννακόπουλος πρότεινε στον Ναν μαζί με το συμβόλαιό του να του κάνει ένα δώρο που θα είχε αντίκρισμα για τον ίδιο με δύο τρόπους. Ο πρώτος θα ήταν να ήταν στην Αθήνα την επόμενη σεζόν και ο δεύτερος να κατακτήσει την Euroleague με τη σειρά κόντρα στη Μακάμπι να είναι 2-2. Ουσιαστικά του ζήτησε να κερδίσει τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Αυτό το δώρο είναι μια ασημί Porsche μετά από επιλογή του Ναν, καθώς του έδωσε την άδεια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Όταν ο Αμερικανός το άκουσε, τρελάθηκε, ενθουσιάστηκε και κάθε φορά που τον τάγκαρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ποστάριζε ένα αμάξι με φώτα που αναβόσβηναν.

Πριν φύγει για Αμερική κατέβηκε και είδε το αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του με την αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του να είχε ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το δώρο:

Γιαννακόπουλος: Το Super Car δώρο στον Ναν που τον... κράτησε στον Παναθηναϊκό

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr