Παναθηναϊκός: Παραμονή Ναν, η καλύτερη μεταγραφή!

Η κλεψύδρα αδειάζει και ο Παναθηναϊκός τρίβει τα... χέρια του, καθώς βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκός όταν είχε αποκτήσει τον Κέντρικ Ναν, τον πήρε με την προοπτική να τον ανεβάσει επίπεδο για το υπόλοιπο διάστημα της σεζόν κι έπειτα είχε στο μυαλό του πως δύσκολα θα κατάφερνε να τον διατηρήσει στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός guard δεν είναι παίκτης Euroleague και η ποιότητά του ανήκει στον μαγικό κόσμο, όμως οι Αμερικανοί εξετάζουν κι άλλα στοιχεία πριν προσεγγίσουν έναν παίκτη κι ο Ναν για το NBA δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει. Τουλάχιστον του χρόνου.



Μπορεί στην ανανέωση που έκανε πριν το τέλος της σεζόν, τεράστια επιτυχία για τον «Επτάστερο», να μπήκε ο όρος του NBA out, ωστόσο το ύψος του, οι σοβαροί τραυματισμοί του, ότι είναι undrafted παίκτης και η ηλικία του (28 στα 29) είναι ανασταλτικοί παράγοντες προκειμένου κάποιο franchise να τον εμπιστευτεί και να του δώσει συμβόλαιο.

Έτσι, λοιπόν, η λογική αναφέρει ότι μετά τις 15 Ιουλίου που θα έχει λήξει και το deadline, ο Παναθηναϊκός θα έχει χωρίς καμία άνω τελεία τπν Ναν στο ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον Εργκίν Αταμάν να μπορεί να κάνει ακριβώς τα πλάνα του δίχως φόβο και ερωτηματικά.

Ουσιαστικά μια ενδεχόμενη παραμονή του Κέντρικ Ναν στο πράσινο ρόστερ σημαίνει εσωτερική μεταγραφή, η οποία θα είναι και σπουδαία, καθώς όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Αμερικανού guard, ο οποίος πλέον θα ξεκινήσει σε διαφορετική θέση στην αφετηρία, διότι γνωρίζει πλέον καλύτερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Exit mobile version