Παναθηναϊκός: Ο Ναν και το deadline για το NBA out

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν αναμονή της οριστικοποίησης της υπόθεσης του Κέντρικ Ναν όσον αφορά το μέλλον του.

Final Four, Παναθηναϊκός-Ρεάλ: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο Κέντρικ Ναν είναι δεδομένο πως την περασμένη σεζόν ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος άλλαξε όλο τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα κι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας.

Μάλιστα ο Αμερικανός guard δεν άργησε να δείξει την ποιότητά του, να δεθεί με τον κόσμο και ν’ αποτελέσει ένα πραγματικό είδωλο για μεγάλη μερίδα οπαδών, ο οποίος πήγαινε στο γήπεδο και για να τον αποθεώσει.

Όλο αυτό το κλίμα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι πράσινοι πήγαιναν καλά μές στη χρονιά, οδήγησαν τον Ναν να δει διαφορετικά την προοπτική της Ευρώπης και να μην είναι απόλυτως όσον αφορά την επιστροφή του στο NBA.



Μάλιστα οι δύο πλευρές (Παναθηναϊκός-Ναν) ήρθαν και σε άμεση συμφωνία για νέο συμβόλαιο πριν καν τελειώσει η σεζόν με το NBA out να είναι έτσι κι αλλιώς ένας όρος που έχει μπει στην όλη συμφωνία.

Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα από τον μαγικό κόσμο επιθυμεί να κάνει δικό της τον Αμερικανό guard, τότε μπορεί να πληρώσει ένα ποσό στους πράσινους και να σου «σπάσει» το συμβόλαιο.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρη 15 Ιουλίου, καθώς μετά τελειώνει το χρονικό όρο κι έως τώρα δε φαίνεται εφικτό, ότι κάποια ομάδα από το NBA θα κινηθεί για την απόκτηση του Ναν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr