Παναθηναϊκός: Διατηρεί τα ραντάρ του στην αγορά - Οι πιθανοί παίκτες

Ο Παναθηναϊκός μπορεί προς το παρόν να μην κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση, ωστόσο συνεχίζει να έχει τα ραντάρ του στην αγορά για κάποια περίπτωση που θα του κάνει το… κλικ!

Παναθηναϊκός: Διατηρεί τα ραντάρ του στην αγορά - Οι πιθανοί παίκτες

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε προς το παρόν να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση και να παραμείνει με τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεν έβρισκε αυτό που ήθελε στους ψηλούς.

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι έψαχναν μετά τον Λορέντζο Μπράουν έναν ψηλό, ο οποίος θα πλαισίωνε τον Ματίας Λεσόρ και θα ανέβαζε επίπεδο με την παρουσία του γενικότερα τη frontline του Τριφυλλιού.

Ωστόσο ο Τούρκος τεχνικός δεν αγοράζει παίκτες, για να λέει ότι το κάνει απλά. Θέλει οι παίκτες που θα πάρει, να έχουν πραγματικά να δώσουν πράγματα στην ομάδα και να διαθέτουν το πακέτο που θέλει εκείνος.

Τέτοιος ψηλός δε βρέθηκε με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός ν’ αποφασίσει να κρατήσει τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ώστε να δει και την πρόοδο του, αλλά και γιατί επιθυμεί ο Αταμάν να υπάρχει μια έξτρα επιλογή στο «5».

Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι συνεχίζουν να ρίχνουν ματιές στην αγορά προκειμένου αν βρουν έναν παίκτη που να πληρεί το πακέτο, τότε θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους. Άλλωστε να αναφέρουμε ότι θέμα χρημάτων δεν υπάρχει με το πορτοφόλι να είναι γεμάτο.

Πιο αναλυτικά δύο ονόματα που έχουν απασχολήσει τον Εργκίν Αταμάν είναι ο Τζέι Χαφ από τους Νάγκετς, αλλά και ο Λούκα Γκάρζα από τους Τίμπεργουλβς, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να κοιτάζει περιπτώσεις, επίσης, από Τουρκία και Ιταλία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News