Παναθηναϊκός: Δεν βρήκε τον ψηλό που θέλει και κρατάει τον Μπαλτσερόφσκι (vid)

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Απίστευτο πρωτοσέλιδο για Παναθηναϊκό: «Έκοψε τη μεταγραφή ο κόσμος!» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή της Magic Euroleague ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

«Ο Παναθηναϊκός εξέτασε πολλές επιλογές, αλλά κανένας δεν του έκανε στο 100%.

Ο Αταμάν δεν θέλει να πάρει κάποιον παίκτη που να του κάνει στο 80%. Για αυτό, αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ του Αταμάν και του Γιαννακόπουλου στη συνάντησή τους την περασμένη Δευτέρα.

Με αυτήν την κίνηση ο Παναθηναϊκός θα έχει την άνεση να ελέγξει την αγορά και το επόμενο διάστημα και να αποκτήσει τον παίκτη που θα του ταιριάξει χωρίς πίεση. Αν θα φύγει, μετά, ο Μπαλτσερόφσκι, αυτό προφανώς να μην το ξέρει ακόμα ούτε και ο Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει 4άρι, ψάχνει ψηλό που να μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ και να είναι ένας καλός παίκτης. Δεν αναφέρει συγκεκριμένα ο Αταμάν ότι θέλει να παίζει στο ποστ. Δεν προχώρησε κάποια διαδικασία.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News