Αστρονομικό ποσό από τον Παναθηναϊκό για το glass floor - Ποιες οι λεπτομέρειες (vid)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα απογειώσει το ΟΑΚΑ με την εισαγωγή του glass floor, θα εκπέμπει θερμότητα και θα προφυλάσσει τους αθλητές από τους τραυματισμούς.

Αστρονομικό ποσό από τον Παναθηναϊκό για το glass floor - Ποιες οι λεπτομέρειες (vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Magic Euroleague ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

«Η κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, το glass floor θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Θα παράγει μέχρι και θερμότητα και παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μην αγοράσει την απλή version του glass floor, αλλά τη deluxe.

Το glass floor θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην Ελλάδα, πιθανότατα, μετά από εκείνη του Βεζένκοφ. Το glass floor θα έχει διάρκεια ”ζωής” για 70 χρόνια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Την Πέμπτη ήρθαν οι άνθρωποι από τη γερμανική εταιρεία στην Ελλάδα. Πέρα από το εμπορικό κομμάτι, είναι η υγεία των παικτών και οι έρευνες έχουν δείξει πως οι τραυματισμοί από κολλήματα ποδιών, στο glass floor είναι κατά 70% μειωμένη.

Η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα ως προς την τοποθέτηση, όσο ως προς την κατασκευή του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ο Παναθηναϊκός θα προλάβει να το παρουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι τη νέα σεζόν. Σπάνια πέφτουν οι Γερμανοί, θα ξέρουμε το οριστικό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News