Δώρα Παντέλη: «Αυτά θα προσφέρει ο Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό» (vid)

Η Δώρα Παντέλη ανέλυσε τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Δώρα Παντέλη: «Αυτά θα προσφέρει ο Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάμε από τον Λορέντζο Μπράουν που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά μαζί με τον Κώστα Σλούκα και τον Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό. Τι πραγματικά σημαίνει για τον Παναθηναϊκό αυτή η προσθήκη. Πρώτα από όλα, ας δούμε τους αριθμούς.

Την περασμένη σεζόν ο Μπράουν πέτυχε κατά Μ.Ο 13,2 πόντους, 6,1 ασίστ (για 2,8 λάθη) και 1 κλέψιμο. Τα έκανε όλα αυτά με συμμετοχή κατά μέσο όρο στα 29 λεπτά ανά αγώνα. Σούταρε με 42,6% στο δίποντο και 31% στο τρίποντο. 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν στο One on one. Τρεις παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν από μέσα και από έξω. Τρεις παίκτες που μπορούν να διαβάσουν καταστάσεις Pick n roll, 2 on 2. Ο Μπράουν με 6,1 ασίστ παρήγαγε μίνιμουμ 12 πόντους για την ομάδα του και μάξιμουμ 24.

Αυτό σημαίνει πως προσφέρει στο Τριφύλλι από 25 μίνιμουμ πόντους έως 37 πόντους μάξιμουμ. Επομένως οι πράσινοι μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί μειώνοντας τα λάθη. Επίσης μεταφράζεται σε περισσότερες κατοχές και λιγότερες καταστάσεις αιφνιδιασμού εις βάρος του. 

Ο Σλούκας και ο Ναν είναι αριστερόχειρες, επομένως, ο Μπράουν θα ξεκλειδώσει τη δυνατότητα επίθεσης με το δεξί χέρι.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News