Σάντρο Μαμουκελασβίλι: Το σενάριο για Παναθηναϊκό και το μέλλον του

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπάει» ΝΒΑer έκπληξη ο Επτάστερος!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν θα προχωρούσε σε μία μεταγραφή, η οποία θα αφορούσε τη frontline του, καθώς στόχος ήταν και είναι να βρει στήριγμα ο Ματίας Λεσόρ.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, λοιπόν, ήταν κι εκείνο του Σάντρο Μαμουκελασβίλι από Ιταλούς δημοσιογράφους με τον πρώην άσο των Σαν Αντόνιο Σπερς να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να προχωρήσει την υπόθεσή του, καθώς από το περιβάλλον του ίδιου επιβεβαιώνεται πως και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παίζει σε κάποια ομάδα της κορυφαίας Λίγκας του κόσμου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr