Παναθηναϊκός: Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου σχολίασε Βεζένκοφ και Ράπτορς!

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πήρε θέση για τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Τορόντο Ράπτορς μετά από σχετική ερώτηση.

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Να γίνω Ολυμπιακός για να μη δω ευρωπαϊκό στη ζωή μου;» (pic)

Η κόρη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δέσποινα Γιαννακοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή με τα δρώμενα που συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ, ενώ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μαζί με τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον αδερφό της, Παύλο.

Μάλιστα σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στο TikTok μία κοπέλα της σχολίασε να πει δύο λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος απασχόλησε το Τριφύλλι για πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη, η οποία ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου δέχθηκε την εξής ερώτηση: «Ο Βεζένκοφ καλός, δεν μας είπατε;», για να απαντήσει το εξής: «Για να μην τον αφήνουν ελεύθερος οι Ράπτορς να φύγει προφανώς κάτι κάνει καλά Ιωάννα μου γλυκιά».

Ουσιαστικά όπως φαίνεται απ’ όλη τη συζήτηση η κόρη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πίκαρε, ίσως, μία φίλαθλο του Ολυμπιακού, η οποία θέλησε με τον τρόπο της να… στριμώξει την Δέσποινα με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Δείτε την εικόνα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr