Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες απολαβές του Ντάνιελ Τάις – Πόσα χρήματα έχει βγάλει στο NBA

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί με τον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται χρόνια στο NBA και μόνο τυχαίος δε θεωρείται.

daniel-theis-panathinaikos-oaka

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ακόμη έναν παίκτη προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και να διεκδικήσει και τη νέα σεζόν όλους τους διαθέσιμους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο παίκτης που ψάχνουν οι πράσινοι θα είναι στη frontline και κατά κύριο λόγο θα πλαισιώνει τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος πέρυσι έβγαλε σχεδόν μόνος του όλη τη σεζόν και καταπονήθηκε αρκετά.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, λοιπόν, είναι κι αυτό του Ντάνιελ Τάις, ο οποίος προέρχεται από το NBA και μάλιστα έχοντας επτά χρόνια στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Γενικότερα ο Γερμανός ψηλός μόνο τυχαίος δεν είναι στην Αμερική και πίσω του μετράει μια μεγάλη καριέρα και σε μεγάλες ομάδες όπως οι Σέλτικς με τους οποίους μάλιστα είχε και ενεργό ρόλο, όταν αγωνιζόταν εκεί.

Από εκεί και πέρα ο Τάις πέρυσι αγωνίστηκε στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και αξίας 2,2 εκατ. δολαρίων, το οποίο είναι ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τον ρόλο που είχε στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Τέλος, ο Γερμανός center/forward όλα αυτά τα χρόνια στο NBA έχει κάνει συμβόλαια με συνολικές (μεικτές) αποδοχές στα 37,9 εκατομμύρια δολάρια.

Exit mobile version