Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πατάει το... κουμπί για τη «βόμβα» ο Αταμάν!
Ο Τούρκος επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή (07/07), είδε από κοντά στο ΣΕΦ την Ελλάδα να προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τη Δευτέρα φουλάρει τις μηχανές για να ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ.
Όπως αναφέραμε και πριν λίγες ώρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Εργκίν Αταμάν τη Δευτέρα (08/07) για να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.
Η συζήτηση θα περιέχει σίγουρα και τον τελευταίο μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, η απόκτηση του οποίου θα ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ της σεζόν 2024 – 25.
Από σήμερα, λοιπόν, ο προπονητής του Επτάστερου και οι συνεργάτες του θα εργαστούν εντατικά πάνω στα ανοικτά «μέτωπα» του συλλόγου για να τρέξουν τις απαραίτητες διαδικασίες.
Παρόλα αυτά, δεν είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, αφού το Τριφύλλι δεν βιάζεται και θέλει να πραγματοποιήσει την μεταγραφική κίνηση με σωστό χειρισμό και φυσικά στο κατάλληλο timing.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Στην προπόνηση της Εθνικής Τουρκίας Αταμάν και Όσμαν, τι ισχύει για το Παναθηναϊκός-Παρί
- Το αινιγματικό story του Γιαννακόπουλου και η φράση που σηκώνει… ανάγνωση
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός