Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πατάει το... κουμπί για τη «βόμβα» ο Αταμάν!
Ο Τούρκος επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή (07/07), είδε από κοντά στο ΣΕΦ την Ελλάδα να προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τη Δευτέρα φουλάρει τις μηχανές για να ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ.
Όπως αναφέραμε και πριν λίγες ώρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Εργκίν Αταμάν τη Δευτέρα (08/07) για να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.
Η συζήτηση θα περιέχει σίγουρα και τον τελευταίο μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, η απόκτηση του οποίου θα ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ της σεζόν 2024 – 25.
Από σήμερα, λοιπόν, ο προπονητής του Επτάστερου και οι συνεργάτες του θα εργαστούν εντατικά πάνω στα ανοικτά «μέτωπα» του συλλόγου για να τρέξουν τις απαραίτητες διαδικασίες.
Παρόλα αυτά, δεν είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, αφού το Τριφύλλι δεν βιάζεται και θέλει να πραγματοποιήσει την μεταγραφική κίνηση με σωστό χειρισμό και φυσικά στο κατάλληλο timing.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ