Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πατάει το... κουμπί για τη «βόμβα» ο Αταμάν!

Ο Τούρκος επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή (07/07), είδε από κοντά στο ΣΕΦ την Ελλάδα να προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τη Δευτέρα φουλάρει τις μηχανές για να ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Ποιον «κόβει» ο Αταμάν από το ρόστερ

Όπως αναφέραμε και πριν λίγες ώρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Εργκίν Αταμάν τη Δευτέρα (08/07) για να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.

Η συζήτηση θα περιέχει σίγουρα και τον τελευταίο μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, η απόκτηση του οποίου θα ολοκληρώσει το «πράσινο» ρόστερ της σεζόν 2024 – 25.

Από σήμερα, λοιπόν, ο προπονητής του Επτάστερου και οι συνεργάτες του θα εργαστούν εντατικά πάνω στα ανοικτά «μέτωπα» του συλλόγου για να τρέξουν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Παρόλα αυτά, δεν είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, αφού το Τριφύλλι δεν βιάζεται και θέλει να πραγματοποιήσει την μεταγραφική κίνηση με σωστό χειρισμό και φυσικά στο κατάλληλο timing.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr