Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αταμάν τη Δευτέρα (8/7)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Εργκίν Αταμάν προκειμένου να συζητήσουν κάποια θέματα στο εσωτερικό της ομάδας και φυσικά να συζητήσουν και για την τελευταία μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αταμάν τη Δευτέρα (8/7)

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού θα συναντηθεί τη Δευτέρα (8/7) με τον προπονητή, Εργκίν Αταμάν για να βάλουν κάτω και να συζητήσουν διάφορα ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του SDNA ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

«Ο κύριος Μπαλτσερόφσκι έχει συμφωνήσει με τη Μάλαγα, έχει πάει στη Μάλαγα; Διαβάσατε ότι έχει αποδεσμευτεί ο Μπαλτσερόφσκι;

Υπάρχουν εκκρεμότητες πιο σοβαρές από τον Μπαλτσερόφσκι. Αξίζει να περιμένουμε κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και για το ποιοι θα φύγουν και για το ποιοι θα έρθουν.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει baller, παικταρά. Δεν σταματά η αναζήτηση. Δεν έχει σχέση με το θέμα του Πολωνού. Η περίπτωσή του είναι άσχετη με όσα έχουμε συζητήσει.

Δεν αποφασίζει για το αγωνιστικό ούτε ο Γιαννακόπουλος, ούτε ο Μπετσίροβιτς. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Αταμάν. Δεν αποκλείω να τρέξουν και πιο γρήγορα οι εξελίξεις από ότι φανταζόμαστε. Ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να περιμένει και 20 κοψίματα από το NBA.

Ο Σάριτς ήταν free agent. Θα υπέγραφε 6 Ιουλίου μετά από μια καλή σεζόν στο NBA στον Παναθηναϊκό; Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ντάνιελ Τάις.

Βέβαια, με την τρέλα του Γιαννακόπουλου δεν μπορείς να τα βάλεις. Αλλά μιλάμε με βάσει τις πιθανότητες. Το ίδιο ισχύει και για τον Φουρνιέ στον Ολυμπιακό. Υπάρχει και η υπόθεση του Κέντρικ Ναν. Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Ναν;»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr