Ζέρβας: «Ο Βεζένκοφ αρνήθηκε καλύτερα χρήματα για να έρθει στην οικογένειά του» (vid)

Ζέρβας: «Ο Βεζένκοφ αρνήθηκε καλύτερα χρήματα για να έρθει στην οικογένειά του» (vid)

Ο Νίκος Ζέρβας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μεταγραφή Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό λέγοντας πως αρνήθηκε μεγαλύτερες προτάσεις για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Ήταν μία εβδομάδα ανακοινώσεων, αφού προχώρησε η μεταγραφή του Ντόρσεϊ, ανακοινώθηκε ο Έβανς και η έκπληξη αφορούσε για τον Βιλντόζα.

Για τον Βεζένκοφ, αρνήθηκε τα πολύ καλύτερα χρήματα, γιατί ήθελε να είναι στην οικογένειά του, στην ομάδα που τον ανέδειξε και να είναι εκεί που θα νιώθει καλύτερα.

Όμως υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, λαμβάνοντας και τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, δεν είναι κάτι εύκολο.

Θέλει διαπραγμάτευση, θέλει υπομονή και εξαρτάται κατά πολύ από τη διάθεση των Ράπτορς. Το θέμα είναι το πώς θα βρεθεί η λύση, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες.

Δεν θεωρώ ότι οι Ράπτορς θα τραβήξουν το σχοινί, αλλά θα δούμε αν ο Βεζένκοφ θα αφήσει ένα μέρος του συμβόλαιό του.

Η ιστορία έχει δείξει πως δεν μένει ένας παίκτης, αν δεν θέλει ο ίδιος να μείνει…», ανέφερε χαρακτηριστικά για την υπόθεση.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν προκύπτει επίσημη πρόταση προς τον Βεζένκοφ, μάλιστα, σημειώνεται πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν βρέθηκαν καν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη μεριά του Βούλγαρου.

Ακούστε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News