Άνετα η Εθνική την Αίγυπτο - Τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού
Δίχως να δυσκολευτεί η Ελλάδα έκανε το 2/2 με σκορ 93-71 απέναντι στην Αίγυπτο.
Ακόμα και χωρίς τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο η «γαλανόλευκη» έκανε το καθήκον της στο ΣΕΦ απέναντι στην ομάδα της Αιγύπτου.
Ο Μήτογλου ήταν σαρωτικός και πάλι. Αγωνίστηκε ξανά 20′ όπως και στον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Είχε μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων (16) – πρώτος σκόρερ μαζί με Παπαγιάννη – με 7/12 σουτ, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο άτυχος της βραδιάς, διότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και εγκατέλειψε τη μάχη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού πρόλαβε να πετύχει ένα καλάθι και μάζεψε 4 ριμπάουντ.
Ο Δημήτρης Μωραϊτης μπήκε στη στατιστική σκοραρίσματος και δημιουργίας με 2 πόντους και 2 ασίστ σε 9′. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έδωσε λύσεις στην Εθνική με 5 πόντους (2/2 σουτ) και 3 ασίστ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»