Άνετα η Εθνική την Αίγυπτο - Τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού

Άνετα η Εθνική την Αίγυπτο - Τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού

Δίχως να δυσκολευτεί η Ελλάδα έκανε το 2/2 με σκορ 93-71 απέναντι στην Αίγυπτο.

Ακόμα και χωρίς τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο η «γαλανόλευκη» έκανε το καθήκον της στο ΣΕΦ απέναντι στην ομάδα της Αιγύπτου.

Ο Μήτογλου ήταν σαρωτικός και πάλι. Αγωνίστηκε ξανά 20′ όπως και στον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Είχε μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων (16) – πρώτος σκόρερ μαζί με Παπαγιάννη – με 7/12 σουτ, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο άτυχος της βραδιάς, διότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και εγκατέλειψε τη μάχη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού πρόλαβε να πετύχει ένα καλάθι και μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης μπήκε στη στατιστική σκοραρίσματος και δημιουργίας με 2 πόντους και 2 ασίστ σε 9′. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έδωσε λύσεις στην Εθνική με 5 πόντους (2/2 σουτ) και 3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News