«Δυνατά για Σενγκέλια ο Ερυθρός Αστέρας - Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα»

Σενγκέλια: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα»

Πρώτο φαβορί για τον Τορνίκε Σενγκέλια εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ όπως σημειώνεται ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό έχουν δείξει ο Παναθηναϊκός AKTOR και Μπαρτσελόνα.

Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές ετοιμάζεται να κάνει ο Ερυθρός Αστέρας.

Δημοσίευμα της Republika αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ της Μπασκόνια και ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με τον Τόρνικε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα πάντως, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και το σέρβικο πρωτάθλημα, προσφέροντας απογοήτευση στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι το φαβορί για την απόκτηση του Γεωργιανού φόργουορντ/σέντερ, ενώ την ίδια στιγμή σημειώνεται και το έντονο ενδιαφέρον άλλων δύο ομάδων: Του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» είχαν φθάσει ένα βήμα πριν την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια, περίπου τέτοια εποχή ένα χρόνο πριν, αλλά τελικά εκείνος έμεινε στην Βίρτους και ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News