Παναθηναϊκός: Η… προίκα προς το 8ο και η μεταγραφή ψηλού!

Την ψυχολογική προίκα που πήρε φέτος ο Παναθηναϊκός από τις πρωτιές του σε Ελλάδα και Ευρώπη θα τις καταλάβουμε καλύτερα του χρόνου. Φέτος το κλαμπ ατσαλώθηκε μέσα από τις δυσκολίες.

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν κάνει τον Επτάστερο... δυναστεία!

Το φθινόπωρο π.χ με το που έσκασαν οι πρώτοι τραυματισμοί άρχισε να …μπάζει κι όλοι είδαν με μισό μάτι τον προπονητή που το Νοέμβρη έλεγε να γίνουν κρατήσεις εισιτηρίων για το φάιναλ-φορ. Όπως και να χει με το που έγινε η προσθήκη του Κέντρικ Ναν, η επάνοδος των απόντων και το βήμα μπροστά από Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκη, Χουάντσο σημειώθηκε η έκρηξη!

Η ομάδα εκεί που δεν έπειθε στο ξεκίνημά της έγινε τόσο συμπαγής/σκληρή που δεν την ξέγραφε άνθρωπος, χωρίς όμως να φανταστεί κανείς ότι θα σάρωνε τους τίτλους. Σήμερα με την σιγουριά και την καλή διάθεση να αναβλύζουν στον αέρα βλέπουμε πως ο Επτάστερος κατασκευαστικά είναι σύνολο που θέλει να οδηγεί τα ματς τόσο σε γρήγορο τέμπο όσο και στο 5 εναντίον 5 ώστε να κεφαλαιοποιεί το αγωνιστικό μέγεθος των γκαρντ του.

Του χρόνου με τον Μπράουν τα πράγματα θα είναι καλύτερα ενώ αν ο ψηλός που θα προκύψει από το παζάρι βγει χημεία με τον Ματίας Λεσόρ ο πρωταθλητής θα θερίζει. Μπορεί κάμποσα παιδιά του ρόστερ να έχουν τα χρονάκια τους αλλά κάθε άλλο παρά σε…ήπια διαδρομή προς τη συνταξιοδότηση έχουν μπει, δεν τους είδατε όλους στα δύσκολα με τι πεινασμένη διάθεση πάτησαν παρκέ; Με το που τους αμφισβήτησαν γυάλισε το μάτι τους, επιτέθηκαν λυσσαλέα, βούτηξαν στο παρκέ για μια μπάλα, πάσαραν με ποικιλία, φτιάχνοντας την ψυχολογία τους για την σεζόν 2024-2025.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version