Σφαιρόπουλος: «O Παναθηναϊκός κατέκτησε δίκαια την Ευρωλίγκα» (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα.

Σφαιρόπουλος: «Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα»

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή The Show Must Go On του sport24:

”Ο Παναθηναϊκός έδειξε στη διάρκεια της πορείας πολλές φορές ότι σε παιχνίδια κρίσιμα ήταν εκεί, δηλαδή έχασε από την Μακάμπι το πλεονέκτημα έδρας και το γύρισε, έπαιξε με το Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα με 2-0, είχε πολλά παιχνίδια do or die και τα κατάφερε.

Αυτό δείχνει μια ποιότητα για τον Παναθηναϊκό. Αδιαμφισβήτητα η πορεία του στην Ευρωλίγκα ήταν βάση της αγωνιστικής πορείας που ήταν πολύ καλή ειδικά συγκρινόμενη με τα προηγούμενα άμεσα χρόνια.

Αλλά και στο F4 έχω να πω ότι έπαιξε και το καλύτερο μπάσκετ από τις 4 ομάδες και πραγματικά έδειξε πως δικαίως το κατέκτησε γιατί σε εκείνα τα δυο παιχνίδια ήταν πολύ προσηλωμένος στον στόχο του και πνευματικά έτοιμος να διεκδικήσει, φαινόταν πως όλη η ομάδα και οι παίκτες και το σταφ θέλανε πολύ να πετύχουν.”

Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT24 (@sport24)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr