Παναθηναϊκός: «Απάντηση» στα ντροπιαστικά ψέματα για Σλούκα!

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί στο προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική Ελλάδας, με τις γνωστές Κασσάνδρες να προσπαθούν να λερώσουν τον καλύτερο παίκτης της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανέφερε ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής άσος στο πόδι, έδειξαν ότι ο χρόνος αποκατάστασης δεν αρκεί και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελλάδας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Οι γνωστές Κασσάνδρες, που ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Κώστας Σλούκας, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ευρώπης και Ελλάδας με το Τριφύλλι, είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης και τους ΕΦΤΥΣΕ στα μούτρα, διαδίδουν πονηρές πληροφορίες για τον τραυματισμό του και τη μη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα.

Τέλος στα ψέματα βάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτής Βετάκης, ο οποίος σημειώνει: «Μια σημαντική λεπτομέρεια. Όπως φαίνεται στο video,ο κορυφαίος ορθοπαιδικός,Διονύσιος Χίσσας (διευθυντής Ρομποτικής Ορθοπαιδικής – Metropolitan που εξέτασε τον Sloukas είναι γιατρός και του Spanoulis. Σε τέτοιες υποθέσεις δεν χωρούν ψέματα, πολλώ μάλλον σε περιπτώσεις σαν αυτή!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News