Γκος: «Θα μου άρεσε να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος...»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος με μία του ανάρτηση στα social media έκανε τον απολογισμό της φετινής, αποτυχημένης, σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Γκος: «Δείξαμε καρδιά, όπως και στην παράταση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media κι έκανε τον απολογισμό μιας χρονιάς που χαρακτηρίζεται αποτυχημένη για τον οργανισμό του Πειραιά.

Μάλιστα ο Αμερικανός guard δεν έκρυψε τη θέλησή του να είχε πάρει ένα πρωτάθλημα φέτος με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του είχαν διαφορετική άποψη, καθώς έκαναν την ολική ανατροπή και από 0-2 κατέκτησαν τον τίτλο (3-2).



Αναλυτικά η ανάρτηση του Γκος στο Instagram:

«Να χαίρεστε πάντοτε, να προσεύχεστε συνεχώς, να ευχαριστείτε σε όλες τις περιστάσεις· γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού για σας στον Ιησού Χριστό.

Καθώς τελειώνει η 7η χρονιά και σκέφτομαι τη σεζόν αυτός ο στίχος ήταν βαρύς στην καρδιά μου. Προφανώς δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε μετά από όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε για τους στόχους μας. Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος, δίνοντας όλη τη δόξα στον άνθρωπο από πάνω. Αλλά έτσι είναι η ζωή και αυτό είναι ο αθλητισμός. Κερδίσεις ή χάσεις, καλές και κακές, ο Θεός παραμένει ίδιος – τέλειος. Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα, τις απίστευτες φιλίες που έγιναν και μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigel Williams-Goss (@nigelwg5)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr